Vandaag nog uw eigen facilitair platform online? Ervaar het gemak van onze gebruiksvriendelijke applicatie. 

  • Tridoo Services voor Vastgoed

Tridoo Services biedt vastgoedeigenaren en beheerders een online platform voor het beheren van storingen en reparatieverzoeken aan gebouw gebonden installaties en inventaris.

Het facilitair en technisch beheer van vastgoed vereist vaak een 24/7 bereikbaarheid waar huurders en gebruikers van uw vastgoed storingen kunnen melden. Met onze applicatie kunt u dit proces eenvoudig zelf geautomatiseerd inrichten. Meldingen worden digitaal verwerkt en aangeboden aan de leverancier. Huurder, beheerder en eigenaar zien direct de voortgang van individuele meldingen, maar hebben desgewenst ook inzicht in de staat van de gehele portefeuille.  

Met deze applicatie beheert u dit eenvoudig zelf of, laat het team van Tridoo Services dit voor u doen. Welke optie u ook kiest u behoudt altijd zelf de regie en u heeft altijd direct inzicht wat de status van uw meldingen is. Waar u ook bent, 7 dagen in de week, 24 uur per dag.

Lees hier hoe het werkt 

 

Meld u nu aan bij Tridoo Services

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan".

U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten