Vandaag nog uw eigen facilitair platform online? Ervaar het gemak van onze gebruiksvriendelijke applicatie. 

  • Tridoo Services voor Vastgoed

Voor de vastgoedmanager

Stelt u zichzelf eens de vraag of u volledig op de hoogte bent of wordt gebracht wanneer er zich een storing aan uw pand(en) voordoet. Hoogstwaarschijnlijk heeft u de regie hierover uit handen gegeven en krijgt u d.m.v. een rapportage achteraf een status overzicht. Of misschien moet u er wel specifiek naar vragen als er bijvoorbeeld klachten komen vanuit uw klanten of huurders dat een storing of reparatie niet naar wens is verholpen.

Tridoo Services herkent deze problematiek en voorziet hierin met haar diensten. Laat uw klanten, huurders of collega's zelf de storing invoeren, of telefonisch melden bij het team van Tridoo Services. Aansturing naar de leverancier, voortgangsbewaking en communicatie vinden ook plaats in de applicatie, waardoor alle betrokkenen direct op de hoogte zijn. 

Door de uitgebreide autoristatiemogelijkheden voegt u eenvoudig partijen toe. Denk bijvoorbeeld aan de aansturing van een huismeester of technische dienst, maar ook het beheer van panden door een technisch manager. 

Met Tridoo Services werkt u samen in één omgeving, waarbij u zelf de regie behoudt, maar met een maximale flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Voordelen:

  • Alle informatie overzichtelijk bij elkaar
  • Geen onnodig telefoonverkeer
  • Alle betrokkenen direct geinformeerd
  • 24/7 inzage in status
  • Beheersing van uw kosten
  • Inzage in de kwaliteit van uw leveranciers

 

Meld u nu aan bij Tridoo Services

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan".

U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten