Vandaag nog uw eigen facilitair platform online? Ervaar het gemak van onze gebruiksvriendelijke applicatie. 

  • "Met vestigingen door het gehele land kan ik natuurlijk niet overal tegelijk zijn..."

    Tridoo Services houdt u op de hoogte van alle lopende storingsmeldingen en de status daarvan!

    Lees verder...

  • "Tevreden huurders dragen bij aan werk- en woongenot. Dat is waar wij voor staan..."

    Uw huurders worden continu geinformeerd over de voortgang van gedane meldingen.

    Lees verder...

Wij zijn Tridoo Services

Met ruim 25 jaar ervaring in het (technisch) onderhoud van bedrijfsobjecten en inventaris zijn de mensen achter Tridoo Services “Experts” te noemen. Nee, wij zijn niet technisch en hebben zelden een schroevendraaier vast, maar wij zijn de schakel tussen u en uw leverancier. Of u nu de melding zelf wil invoeren of liever doorbelt, of u met uw eigen leveranciers wil werken of met de servicebedrijven van Tridoo Services, het is allemaal mogelijk.

Ons team bestaat uit enthousiaste vakkundige mensen die veel ervaring hebben met zowel de problematiek als hectiek bij spoed of calamiteiten. Maar ook bij een niet dringend reparatie- of offerte verzoek gaan zij zorgvuldig te werk en staat het belang van de klant altijd centraal.

Onze software:

Het gehele proces wordt ondersteund door onze, in eigen beheer, ontwikkelde softwareapplicatie. Door gebruik te maken van deze software heeft u altijd inzage in de status van uw meldingen.

Wilt u meer weten over ons of hoe u de software kunt inzetten in uw eigen organisatie? Neem gerust contact op.

ipad services

Maak gratis gebruik van de Tridoo Applicatie

Onze applicatie is zeer gebruiksvriendelijk, voorzien van een duidelijk menu met handige functies die u volledig en gratis kunt gebruiken. U bepaalt zelf wat u wilt zien en kunt de applicatie naar wens inrichten.

Gebruik de applicatie op uw PC of laptop, maar ook op telefoon en tablet. Zo heeft u altijd uw facilitair manager bij de hand!

 

Lees verder

Maps app smal

 

Meld u nu aan bij Tridoo Services

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan".

U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten