Vandaag nog uw eigen facilitair platform online? Ervaar het gemak van onze gebruiksvriendelijke applicatie. 

  • "Met vestigingen door het gehele land kan ik natuurlijk niet overal tegelijk zijn..."

    Tridoo Services houdt u op de hoogte van alle lopende storingsmeldingen en de status daarvan!

    Lees verder...

  • "Tevreden huurders dragen bij aan werk- en woongenot. Dat is waar wij voor staan..."

    Uw huurders worden continu geinformeerd over de voortgang van gedane meldingen.

    Lees verder...

De Tridoo Applicatie

De Tridoo applicatie is een, in eigen huis ontwikkelde, oplossing om uw facilitair proces op het gebied van storingsonderhoud te ondersteunen. U geeft eenvoudig uw locatie- en leveranciersgegevens in. Vervolgens kunt u direct storingen registreren en worden deze automatisch verstrekt aan de leverancier.

Door de uitgebreide autorisatiemogelijkheden kunt u collega’s rechten geven om voor één of meerdere locaties storingen te melden. Vanuit het beheeraccount kunt u deze rechten te allen tijde aanpassen.

De leverancier ontvangt alle relevante informatie over de storing per mail. Tevens bevat deze mail een link waarmee de leverancier eenvoudig de status over de storing in de applicatie kan verwerken. Zo blijft u op de hoogte van elke statusverandering.

U werkt op deze wijze eenvoudig samen in één omgeving en beschikt u altijd over een actuele inzage over de status van uw meldingen.

progress app

Door eenvoudig kleurgebruik ziet u in één oogopslag welke melding buiten de gestelde termijn dreigt te lopen. Genomen acties kunt u eenvoudig registreren.

Verschillende dashboard onderdelen geven inzage in de situatie op iedere locatie. Zowel gedetaileerd als getotaliseerd. Ook een geografische weergave is standaard beschikbaar.

Maps app

De applicatie blijft in een continue ontwikkeling waardoor er wekelijks nieuwe toepassingen beschikbaar komen.

youtubeimg

Storingen in uw winkels kunnen al snel leiden tot omzetderving. Helaas zijn storingen niet altijd te voorkomen, Met behulp van Tridoo Services wordt de voortgang bewaakt. Lees verder...

Retail

Gebruikers van vastgoed in uw eigendom of beheer mogen verwachten dat storingen snel worden opgelost. Een juiste terugkoppeling over de voortgang is dan cruciaal. Lees verder...

Vastgoed

ipad services

Maak gratis gebruik van de Tridoo Applicatie

Onze applicatie is zeer gebruiksvriendelijk, voorzien van een duidelijk menu met handige functies die u volledig en gratis kunt gebruiken. U bepaalt zelf wat u wilt zien en kunt de applicatie naar wens inrichten.

Gebruik de applicatie op uw PC of laptop, maar ook op telefoon en tablet. Zo heeft u altijd uw facilitair manager bij de hand!

 

Lees verder

Maps app smal

 

Meld u nu aan bij Tridoo Services

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan".

U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten