Vandaag nog uw eigen facilitair platform online? Ervaar het gemak van onze gebruiksvriendelijke applicatie. 

De Tridoo Applicatie

De Tridoo applicatie is een, in eigen huis ontwikkelde, oplossing om uw facilitair proces op het gebied van storingsonderhoud te ondersteunen. U geeft eenvoudig uw locatie- en leveranciersgegevens in. Vervolgens kunt u direct storingen registreren en worden deze automatisch verstrekt aan de leverancier.

Door de uitgebreide autorisatiemogelijkheden kunt u collega’s rechten geven om voor één of meerdere locaties storingen te melden. Vanuit het beheeraccount kunt u deze rechten te allen tijde aanpassen.

De leverancier ontvangt alle relevante informatie over de storing per mail. Tevens bevat deze mail een link waarmee de leverancier eenvoudig de status over de storing in de applicatie kan verwerken. Zo blijft u op de hoogte van elke statusverandering.

U werkt op deze wijze eenvoudig samen in één omgeving en beschikt u altijd over een actuele inzage over de status van uw meldingen.

progress app

Door eenvoudig kleurgebruik ziet u in één oogopslag welke melding buiten de gestelde termijn dreigt te lopen. Genomen acties kunt u eenvoudig registreren.

Verschillende dashboard onderdelen geven inzage in de situatie op iedere locatie. Zowel gedetaileerd als getotaliseerd. Ook een geografische weergave is standaard beschikbaar.

Maps app

De applicatie blijft in een continue ontwikkeling waardoor er wekelijks nieuwe toepassingen beschikbaar komen.

 

Meld u nu aan bij Tridoo Services

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan".

U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten