Vandaag nog uw eigen facilitair platform online? Ervaar het gemak van onze gebruiksvriendelijke applicatie. 

  • Tridoo Services voor Vastgoed

Laten we beginnen!

Aanmelden bij Tridoo Services is heel eenvoudig. Vul hieronder uw naam en e-mail adres in en u ontvangt van ons een e-mail met een link naar het aanmeldscherm.

In dit aanmeldscherm wordt u gevraagd relevante gegevens in te voeren. Vanaf 25 locaties is het mogelijk uw gegevens  in te laten lezen door Tridoo Services. Neem voor de voorwaarden contact met ons op. 

Na afronden van uw aanmelding kunt u direct van start. De eerste dertig dagen kunt u gebruik maken van een proefperiode. Gedurende deze periode kunt u meldingen met het pakket "Basis" kosteloos gebruiken. Wilt u tijdens of na deze proefperiode ook de andere pakketten proberen? Ga dan in de applicatie naar de functie “Mijn diensten” onder de kop "Mijn account" om deze te activeren.

 

Meld u nu aan bij Tridoo Services

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan".

U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten