Vandaag nog uw eigen facilitair platform online? Ervaar het gemak van onze gebruiksvriendelijke applicatie. 

  • Tridoo Services voor Retail

Hoe werkt het?

U maakt gebruik van ons online systeem waarin u zelf uw locatie en leveranciersgegevens beheert. In dit systeem is het daarna mogelijk storingen in te voeren die vervolgens automatisch via e-mail als opdracht, voorzien van de door u bepaalde voorwaarden, aan de leverancier wordt gezonden. De vele standaard functies helpen u bij het bewaken van de voortgang van deze meldingen.

Betrek uw collega’s bij het proces door ze bijvoorbeeld zelf in de applicatie storingen te laten melden, de voortgang te bewaken en analyses te bekijken.

Indien u even geen tijd hebt om de meldingen zelf in te voeren zijn de medewerkers van Tridoo 24/7 voor u bereikbaar om deze taak van u over te nemen.

Laat uw leveranciers de facturen met bijlagen zoals werkbonnen, rapportages of certificaten van het uitgevoerde werk koppelen aan de melding in de applicatie zodat u beschikt over een online archief. 

Desgewenst kan Tridoo Services de facturen voor u controleren en kunt de doorbelasting met één druk op de knop in uw administratie importeren. Kosten worden dan direct op de juiste kostenplaats en kostensoort geboekt en gegevens voor betalingen zijn automatisch bijgewerkt. 

Zo werkt u binnen uw organisatie vlekkeloos samen en heeft u altijd een extra helpende hand beschikbaar.

 

Meld u nu aan bij Tridoo Services

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan".

U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten